Welkom bij Scarlett Arts Muziek

Hier vind je diverse online cello bundels, gevolgd door honderden cellisten.

  • Toegang voor altijd!

    Je hebt op elk moment van de dag toegang tot deze bundels, waar je ook bent. Een goede internet verbinding is een must. En je cursus blijft onbeperkt en voor altijd toegankelijk.

  • Goed beeld en geluid

    De videoclips zijn allen opgenomen met professionele geluids- en video apparatuur.

  • Betaalbaar

    Je doet op les gemiddeld 12 tot 15 maanden met een bundel. Nu misschien minder lang ;-) Omgerekend kost iedere video je iets minder dan € 2,00 per stuk. Het papieren boek krijg je er gratis bij.

  • Beide partijen

    Ik speel jouw partij en daarna de begeleidende partij; je muziek wordt in beeld getoond.

  • Langzamer en sneller

    Je kunt de video's langzamer en sneller afspelen zonder dat je toonhoogte verandert; subliem! Dat doe je door op het tandwieltje rechtsonder in beeld te klikken.

  • Betaling via Tikkie

    Mail mij jouw naam, mobiele telefoonnummer en geef aan welke bundel(s) wilt bestellen. Je ontvangt van mij een Tikkie. Nadat je deze hebt voldaan ontvang je binnen 24 uur toegang tot je bundel(s).

  • Let op

    Licentie is voor 1 persoon! Delen is niet toegestaan.

  • Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen.

Wat kosten de Jakob Sakom bundels?

Voor slechts € 159 krijg je toegang tot 1 online bundel van Jakob Sakom die door mij zijn ingespeeld. Per bundel zijn er ca. 50-55 filmpjes beschikbaar. In totaal zijn er 3 bundels beschikbaar. Laten we samen spelen!

Over de online bundel Position pieces

Van auteur Rick Mooney

Wanneer ik iemand positie leer wisselen kies ik altijd voor Rick Mooney’s fenomenale boek Position pieces. Het heeft de noodzakelijke structuur, de stukken liggen goed in het gehoor waardoor je naar een logisch klinkende noot verhuist, en hij biedt als enige uit heel het methodisch spectrum invul oefeningen aan die je hersenen laten kraken over wat er nou in DIE positie op iedere snaar op elke vinger voor noot zit. Dat is de essentie; je kunt daar niet omheen. Er zijn 7 hoofdstukken waarin hij de eerste vier posities behandelt, hij telt namelijk in 'lower' en 'upper' positions, en er is een laatste hoofdstuk waar hij door alle posities heen gaat, alle geleerde de posities combineert. Zoek cello structuur, vind het hier. Onder alle stukken vind je een korte tekst die jou vertelt wat ik op les vaak tegenkomen, waar je op mag letten, sprekend uit ervaring. Succes!

Cello BooStcamp

Deze Boostcamp basiscursus is een MUST voor de beginnende cellist die 0 tot 70 jaar cello speelt.

De cellist die zichzelf graag wil verbeteren en aan wil vullen. Want op les werk je aan stukken, en waarschijnlijk nooit een hele les aan je techniek. Techniek is om toe te passen in je stukken, maar vaak komt het te weinig aan bod omdat we zo graag willen spelen op les, samenspelen het liefst. Al jarenlang geeft ik workshops als Back to basics en heb ik een duidelijk idee van alles wat ik voor jou belangrijk vindt om te weten. Ik wil je niet “klein” houden maar kennis laten maken met alle technieken die je komende jaren gaat verkennen. Ik geef je heel veel tips voor een mooie toon, bewustzijns oefeningen, ontspanningsoefeningen, maar geef je ook gouden tips over je rechter bovenarm, het onder de knie krijgen van je duimen, de grote greep en hoe je deze toe kunt passen, positie wisselen voor beginners. Klik op onderstaande knop om een inhoudsopgave te zien. Alles is de revue gepasseerd in samenwerking met 16 cellisten die de cursus als eerste kochten.

Wellicht ook interessant?

  • €159,00

    €159,00Jakob Sakom cello methode NL deel 2

    Bundel 2 van Jakob Sakom
    Bestellen
  • €159,00

    €159,00Jakob Sakom cello methode NL deel 3

    Bundel 3 van Jakob Sakom
    Bestellen
  • €159,00

    €159,00Rick Mooney Position Pieces for cello NL

    Bestellen
  • €799,00

    €799,00BooStcamp cello basis training

    Bestellen

FAQ

  • Wat krijg ik eigenlijk te zien?

    Je krijgt een video van mij waarop ik eerst de partij van de leerling speel en in de zelfde video volgt dan de partij van de docent.

  • Gaat het tempo niet te snel?

    We hebben gekozen voor een systeem waarbij je zelf de clip langzamer en sneller af kan spelen zonder toonhoogte verschil. Jij kiest jouw tempo.

  • Op welk item kan ik dit afspelen?

    Op computer, laptop, tablet en telefoon. Zorg wel voor een stabiele internetverbinding.

  • Hoe lang heb ik toegang?

    Onbeperkt!

  • Is mijn abonnement strikt persoonlijk?

    Jawel; het is enkel voor jou persoonlijk dat je dit programma aankoopt.

  • Werkt deze cursus goed?

    Zie de referenties hieronder; de leerlingen die dit getest hebben zijn enthousiast! Jouw eventuele feedback nemen we mee voor het volgende project.

  • Hoe kan ik betalen?

    Op iedere pagina van elke bundel vind je een gele knop. Hiermee stuur je een mail met daarin jouw naam, mobiele telefoonnummer en geef hierin aan welke bundel(s) wilt bestellen. Je ontvangt van mij een Tikkie. Nadat je deze hebt voldaan ontvang je binnen 24 uur toegang tot je bundel(s).

  • Kan ik zien hoe dit gemaakt is?

    Jawel; bekijk ze hieronder.

Wat vinden anderen ervan?

Deze bundel maakt het studeren echt makkelijker en leuker!

Nienke

Wat heb je een enorme klus gehad aan het opnemen van al die stukken! En wat is het goed en bruikbaar geworden! Ik ben gister gestart met de eerste stukken en merk meteen hoe fijn het is om de melodie te horen bij de schuivende notenbalk. Ook de optie om even goed te kijken hoe jij je vingers zet en sommige sprongen maakt vind ik heel fijn. En met het filmpje op het hele scherm van mijn laptop kan ik de noten makkelijk lezen 😉. Deze bundel maakt het studeren echt makkelijker en leuker!

Wat is dit leuk!

Katinka

“Wat is dit leuk! En ontzettend verslavend, alle werkjes hier thuis blijven liggen omdat ik steeds weer achter die cello kruip😂”

Nu kan ik horen hoe het moet klinken

Sophie

“Nu kan ik horen hoe het moet klinken; ik maak minder fouten. Samenspelen met de begeleidende partij is mijn volgende goal.”

Prettiger en inspirerend om met muziek als voorbeeld te kunnen spelen

“Vandaag weer Sakom geoefend. Het is zoveel prettiger en inspirerend om met muziek als voorbeeld te kunnen spelen.”

Werkt op elk apparaat

“Maakt niet uit of ik via laptop of Ipad werk; alles werkt; like!”

Top idee!

“Top idee Scarlett! Wat wordt het volgende boek?”

Dit gaat veel makkelijker en is leuker...

“Jammer dat ik bundel één al uit had; wat een verschil zeg! Dit gaat veel makkelijker en is leuker...”

Een groot plezier om zo te kunnen spelen.

Gusta

Mijn complimenten voor de online bundel Rick Mooney Position Pieces. Wat ziet dat er verzorgd uit, mooi en overzichtelijk. Met aanwijzingen voor mogelijke valkuilen. Een groot plezier om zo te kunnen spelen. Het allerleukste vind ik wel jouw lach aan het einde van een duet! Ongeacht hoe de eerste partij klinkt..., heel bemoedigend haha! Bedankt! Hartelijke groet, Gusta

Ben je benieuwd hoe de filmpjes gemaakt zijn?

Bekijk ze hier (let op, filmpjes openen niet in een nieuw tabblad!):

Meld je aan voor mijn Cello Video Blogpost!

Je ontvangt wekelijks video tips voor je cello techniek, cello tips en info over alle cello activiteiten die ik organiseer.

Over cellodocent

Scarlett Arts

Cello docent

Scarlett Arts

Ik geef al les sinds 1995 en doe dat gepassioneerd aan volwassen cellisten die op latere leeftijd zijn begonnen met cello spelen. Ik maak gebruik van veel methodes en boeken waaronder die van Jakob Sakom en Rick Mooney. Omdat er behoefte aan is, heb ik deze drie bundels professioneel laten filmen en monteren voor jullie gemak. Je kunt de video's langzamer of sneller afspelen middels het tandwieltje rechts onder in beeld. De toonhoogte blijft uiteraard gelijk;-) . Daarna kwam bij mij de drang om een online programma te maken in samenwerking met 16 beginnende cellisten waarin ik alle aspecten van de cello basis onder de loep neem. Dit is het Cello BooStcamp. Wil je een andere bundel ingespeeld hebben? Laat het me weten! Ik heb een gevarieerd C.V. Celloles geven heeft altijd bovenaan gestaan bij mij. Daarnaast was ik remplacant onder andere de Koninklijke Philharmonie van Vlaanderen, speelde ik seizoenen lang in het orkest van de musical "Annie" en "Foxtrot" met Carice van Houten en Paul de Leeuw. Ik ging op tournee naar andere werelddelen met het Malando Tango orkest, met een jeugdtheater groep en speelde met popsterren als Mariah Carey, Elvis Costello, Toni Braxton en K's Choice, Charley Luske en Do. Ook de barokcello heeft een speciale warme plek in mijn hart. Basso continuo spelen is een grote liefde van mij! Vriendelijke groet, Scarlett Arts